TRÆNINGSWEEKEND 1998

I week-enden d. 24.-25. Januar løb ungdomsafdelingens træningsweek-end af stablen. 51 børn og 9 voksne deltog. Efter indtjekning og "indflytning" i spejlsalen med soveposer og andet happengut, var der lagt et detaljeret program for weekenden. Vi havde både Måløvhallen og Østerhøjhallen til rådighed, så vi kunne dele os op i 2 hold. Begge hold havde lørdag 2 timers træning og instruktion ved DGI-træner Rikke fra HBK-Roskilde og hun fik god hjælp af Karsten og Rete, som netop har bestået SBKr.s klubtrænerkursus. Emner som opvarmning / slagteknik / opførsel / kost blev taget op og børnene lyttede grundigt efter. Lørdag var der også tid til 2 timers singleturnering inden et hurtigt bad og så var sulten også indtrådt og Lis Annette’s Kødsovs og Freddy’s spagetti gjorde god fyldest.

Med fyldte maver kunne vi lidt igen og så blev der ellers spillet doubleturnering til kl. 23.30, hvor maverne endnu engang trængte til en påfyldning og Annettes natmad gjorde godt.

Kl. 24 kunne vi med et FESTFYRVÆRKERI fejre dobbelt fødselsdag (Annette + Lis Annette) som ligesom sidste år havde valgt at fejre fødselsdag med os i MBC.

 

Så skulle man måske tro, at børnene var trætte og ville i seng, men nej. Nu havde de mod på at prøve

NAT-BADMINTON

Alt lys i hallen blev slukket, små lysende knæklys var sat op på netkanten og hver bold ligeledes gjort selvlysende med Sørens fingerfærdighed. Banerne blev markeret med fyrfadslys i hjørnene og et smukt sceneri dansende lys udspandt sig i hallen. Dog ikke for længe, for nu var der en af de mindste der kaldte det: søvningshedsbadminton, og så var vi klar over, at nogle i hvert fald var modne til at komme i soveposerne og det tog ikke mere end 10 min. så sov alle de mindste trygt og godt. De voksne var nu også ved at være "lidt møre" og gik til ro. Vi kunne dog fornemme, at der var en del "seje" som ikke gav op så let og hel ro blev der vist først omkring 4-4.30. En enkelt spiller havde i nattens mørke svært ved at finde sin madras, men havde så fundet et andet passende logi for natten.

De få timers søvn til trods var børnene oppe næste morgen og 8 store franskbrød blev hurtigt sat til livs. I år var tilbuddet om en svømmetur den helt store succes og vi måtte lave 2 hold for at alle kunne få prøvet det våde element. I Måløvhallen var der i mellemtiden badminton på 3 baner (for de der stadig lige skulle have et sæt til) men som noget helt nyt havde vi i år af kommunen kunnet låne forskelligt legetøj: et spil Curling og et lufthockey som børnene også syntes, det var sjovt at stifte bekendtskab med. Men det sjoveste var nok at prøve at bekæmpe DGI-Iglen, en stor, lang oppustelig slange, som vist kun var beregnet til børn. I hvert fald kunne den ikke bære hverken Gitte eller Rete, selvom de gjorde op til flere forsøg.

Så var dette års træningslejr slut og børnene kunne drage trætte, men forhåbentlig glade hjem.

Et tilløbsstykke i dette års weekend og en medvirkende årsag til succes’en var Tobias’ slikbod, som blev flittigt besøgt og heldigvis havde døgnåbent!!!

 

En stor TAK skal også her lyde til BJARNES Cykler MÅLØV, som havde sponsoreret en flot drikkedunk til hver deltager!

 

LANDSMESTERSKABER.

I Ungdomsafdelingen har vi spillet udtagelsesstævne til Individuelle Landsmesterskaber og følgende spillere har kvalificeret sig til at deltage:

U 11 C: Sissel, U 13 C: Jimmi, U 15 C Berit, U 17 A Kasper og Steffen, U 17 B: Daniel og Mads.
Vi ønsker dem alle HELD OG LYKKE!

 

KLUBMESTERSKABER 1998

Det skal oplyses, at MBC’s bestyrelse og de respektive udvalg har arbejdet på en plan for afholdelse af klubmesterskaber 1998. Det er blevet besluttet at adskille ungdoms- og voksenklubmesterskab, så de spilles 2 forskellige week-ender. Klubmesterskaberne vil i år blive afsluttet med klubfest, hvorfor voksenklubmesterskabet vil begynde med indledende kampe allerede tirsdag 14.4. og torsdag 15.4., fredag d. 17.4. og finaler lørdag d. 18.4. med efterfølgende stor KLUBFEST om aftenen.

Ungdomsklubmesterskabet vil blive spillet week-enden efter: fredag d. 24.4.kl. 19-22 og lørdag kl. 14 – 18 og afsluttes med PARTY.

Læs nærmere om klubmesterskab i næste MÅLØV SPORT.

FLYTNING BANETIMER

Lørdag den 7. Februar er det ikke muligt at spille badminton i Måløvhallen, da Måløv Boldklub afholder indendørs fodboldsstævne hele weekenden. Derfor henvises banetimespillerne til Østerhøjhallen, som er åben fra kl. 8.00 til 14.00 til dette formål.

LEDIGE BANETIMER

Banefordeleren oplyser, at der endnu er enkelte ledige baner tilbage:

Torsdag

Kl. 16

Bane 3

Østerhøj

Torsdag

Kl. 22

Bane 1, 2, 4, 5, 6

Østerhøj

Lørdag

Kl. 13

Bane 1, 2, 4

Måløvhal

Da vi nu er over "halvvejs" gennem sæsonen er der nu mulighed for at få en ledig banetime med en god rabat. Pris for resten af sæsonen: l singlebane/pr. spiller: kr. 300,-, double kr. 200,- pr. spiller.

SOMMERKURSUS

MBC vil igen i år prøve at arrangere sommerkursus /sommerlejr i uge 26.

 

NYT TELEFONNUMMER TIL
WEEKEND VAGTEN:

Kommunens weekendvagter har fået nye telefonnumre.

 

Er der problemer med hallerne i weekenden,kontakt eller weekendvagten på ovenstående telefonnummer eller I er velkommen til at kontakte banefordeler Karsten Friis, tlf. 44 65 83 85.

 

Dansk idræt på internettet

www.infosport.dk

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har taget initiativ til en hjemmeside, som bl.a. skal formidle resultater og stillinger fra alle rækker samt fakta om de 58 specialforbund og 11.000 foreninger under DIF.

Hjemmesiden er gået i luften ved årsskiftet, men tilbyder endnu en noget sparsom informationsmængde. Det er dog muligt at søge på sportsklubber, og finde kontaktpersoner, medlemsstatistikker m.m..

I løbet af foråret vil hjemmesiden blive udbygget, således at en af de væsentligste funktioner: resultater og stillinger i rækkerne, vil være på plads inden næste sæson starter. Det er dog kun senior- og Oldboysresultaterne, der vil være at finde her, men vi må håbe, at Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) hurtigt følger efter, idet næsten alle vore ungdomsturneringer afvikles i dette regi.

Siden findes på: http://www.infosport.dk

I forbindelsen med lanceringen af hjemmesiden, vil Dansk Idrætsforbund tilbyde klubbernes medlemmer internet-abonnementer til favorable priser gennem get2net. Nærmere information om dette tilbud følger i næste nummer af "Måløv Sport".

MBC's egen hjemmeside

Fra www.infosport.dk er der link til MBC egen hjemmeside på http://home2.inet.tele.dk/kfriis/mbc. Hvis du endnu ikke har besøgt denne side må det stærk anbefales. Foruden statisk information om klubben, opdateres siden løbende med kampresultater, spilleplaner, aktivitetskalender m.m.