Så er sæson 97/98 i fuld gang

Og der spilles lystigt i hallerne de respektive spilledage. Holdturneringerne for senior, motionist, oldboys og ungdom er alle gået i gang.

Senior 1. holdet startede sæsonen med en 10-3 sejr, så det tegner godt! 2.holdet måtte desværre se sig besejret 5-8 mod Ballerup; men det er forhåbentlig kun et spørgsmål om at komme ordentlig i gang med træningen og få formen i orden. Endnu er flere resultater er ikke indløbet til redaktionen, da de fleste kampe først spilles i indeværende weekend, men vi vil prøve at bringe resultaterne snarest muligt.

Banetimerne er også i gang. Klubben har i år fået flere nye spillere, som vi gerne vil byde velkommen og håber, de bliver glade for klubben. Vedr. aktiviteter, arrangementer m.m. - men også vedr. aflysninger og flytninger af spilletid/-sted skal vi opfordre medlemmerne til at holde godt øje med KALENDEREN her i Måløv Sport, da dette er den eneste mulighed, vi har for at bringe disse oplysninger ud. Skulle der være forskellige problemer f.eks. manglende åbning af hallerne, manglende lys/ net eller andet, ring venligst aften 44 65 83 85 eller 20 41 69 65.

Ellers vil vi anmode spillerne om at hjælpe med at holde god orden i hallerne, dvs. fjerne løse fjer og gamle bolde fra banen samt tage net ned efter spillet, såfremt spillerne på timen efter ikke er mødt.

Fidus! Er lyset en gang imellem lidt svagt i Måløvhallen, dvs. kun hver anden pære er tændt, findes der nede i redskabsgangen - inde på væggen til venstre - en knap: MERE LYS - som blot skal trykkes ind.

 

LEDIGE BANETIMER

Banefordeleren oplyser, at der endnu er enkelte ledige baner tilbage:

Onsdag

Kl. 18

Bane 2

Måløvhal

Torsdag

Kl. 16

Bane 3

Østerhøj

Torsdag

Kl. 21

Bane 5

Østerhøj

Torsdag

Kl. 22

Bane 1, 2, 4, 5, 6

Østerhøj

Lørdag

Kl. 10

Bane 4

Måløvhal

Lørdag

Kl. 11

Bane 1

Måløvhal

Lørdag

Kl. 12

Bane 1

Måløvhal

Lørdag

Kl. 13

Bane 1, 2, 3, 4

Måløvhal

Henvendelse banefordeler Karsten Friis, tlf. 4465 8385 i aftentimerne.

 

BESTIL JULEGAVEN I GOD TID!

Der vil nu være mulighed for i hele oktober at bestille klubbens dragt, som vi så kan nå at få færdige til jul.

Priserne er, inklusiv tryk:

Træningsdragt

400,- kr

Polo bluse

150,- kr

Shorts

100,- kr

I alt

650,- kr

Dragt og bluse vil blive forsynet med MBC's logo på brystet og "MÅLØV" trykt på ryggen. Tøjet kan leveres i følgende størrelser: 8, 10, 12, 14, XS, S, M, L, XL, XXL.

Henv. Karsten eller Gitte, tlf. 4465 8385 aften.

 

Skulle du gå rundt med en god idé, tanker om nogle nye tiltag du godt kunne tænke dig i klubben - tag fat i en af os fra udvalg/bestyrelse og lad os høre. Det bliver nemt Tordenskjolds soldater om igen, så nye initiativer er meget velkomne.

Et af de heldigere nye tiltag i sidste sæson var uden tvivl FAMILIESPILLET - og nu nærmer tiden sig for sæsonens første

FAMILIE-SPIL

Fredag den 24. Oktober kl. 18 - 23

for alle: ungdomsspillere, deres mødre, fædre, yngre og ældre søskende, voksne medlemmer med børn/ børnebørn, ja alle, der har lyst til at røre sig under særdeles afslappede og hyggelige former. Vi begynder sammen i Cafeteriet hos Henriette og Arne kl. 18 med at spise Dagens Ret (kr. 35 for voksne, 20 for børn ekskl. drikkelse). Derefter går vi ind i hallen kl. 19 og oplever glæden ved at være sammen unge og ældre. Medbring et par indesko, ketchere kan lånes.

På gensyn, Ungdomsafdelingen

Måløv Badminton Club på internettet!

Læs alt om klubben, inkl. sidste indlæg i Måløv Sport på adressen: home2.inet.tele.dk/kfriis/mbc

Har du kommentarer, kritik, spørgsmål, indlæg til Måløv Sport eller andet vedr. klubben er du velkommen til at e-maile til kfriis@post2.tele.dk eller sende det på adressen: Friis, Søndervej l, 2750 Ballerup.

DGI - Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger er også gået på nettet og du finder hjemmesiden på www.dgi.dk. Bladet KRUMSPRING finder du under Nyheder og redaktionens e-mail: redaktionen@dgi.dk .