Fra "MÅLØV SPORT" marts 1997:

25 års jubilæumsfest

Lørdag den 22 februar 1997

500 glade og feststemte gæster fyldte Måløvhallen lørdag den 22. februar for at fejre de 3 jubilarer, MBC, MHC og MIF. Måløvhallen var næsten ikke til at kende. Fakler og rød løber foran indgangen. Hallen pyntet med flag og tegninger - rene kunstværker. Bordene dækket og pyntet i afstemte farver. Scenen stor og flot med blomster og projektørlys. Gæsterne placeret klubvis (næsten) efter et nummersystem, der passede. Ingen manglede plads. Det var vist noget, der imponerede, og flot var det. De 3 formænd gik på scenen og bød velkommen til Borgmester, øvrige repræsentanter fra Ballerup Kommune, Måløv Skole og Idrætsorganisationer, til alle medlemmer og øvrige gæster. Takkede for en fantastisk opbakning. Det er jo pragtfuldt, når man kan fylde Måløvhallen med 500 mennesker fil en fest. 25 år med sport i Måløv er nok værd at fejre, og er et typisk tegn på samarbejde mellem idrætsforeningerne. Der var en tak til Ballerup Kommune for de gode rammer, der er stillet til rådighed. Tak var der også til Måløv Skole, Måløv Bylaug og Måløv Handel og Håndværk for godt samarbejde og forståelse for idrætten i Måløv." Det har været 25 spindende år, og vi glæder os til at tage hul på de næste 25 år", sluttede formændene og ønskede alle en god fest. Og det blev det.

Stemningen var der lige med det samme, og maden var god, (og så var der rigelig), det havde slagter Sand sørget for. Desserten fra den nye forretning "Sukkergrisen" var ligeledes perfekt. Inden desserten og kaffen gik underholdningen over scenen. Indledningen var "Det Danske Vikinge Band", flot og festligt. Fritidsklubbens børn sang, så det var en lyst, efterfulgt af de 2 trobadurer, der sang et par dejlige viser. John Walter, aftenens konferencier, gav den både som professor og amerikansk sanger i et par gode og nye numre. Håndboldpigeme (det var ikke til at se det) kom og gav den hele armen i et nummer skrevet specielt til dagen. Men da de så viste, hvem de var, og sang, så hele salen måtte overgive sig, så brød bifaldet løs, og det var velfortjent.

Borgmester Ove E. Dalsgaard talte for de tre jubilarer. Roste for et flot arrangement og glædede sig over, at man i fællesskab kunne arrangere en så stor fest. Omtalte det store arbejde, der gøres i foreningerne, som kommunalbestyrelsen altid følger med interesse og glæde. Der lægges mange frivillige arbejdstimer i foreningerne, som er af uvurderlig stor betydning for de mange børn, unge, ældre og de ældre, som er blevet ældre, der kommer i foreningerne her i Måløv. Borgmesteren omtalte den gode måde, de 3 foreninger var kommet til verden på, uden at der havde været revolution eller sure miner i Måløv Boldklub dengang, hvor de nuværende foreninger blot var afdelinger i MB. Det viser lidt om, at Måløv er noget særligt. Det viste sig også at være en rigtig beslutning, når man ser på både medlemstal og resultater

De 3 formænd, Jan Rodtwitt, MBC, Hanne Dyrler, MHC, og Gustav Blomberg, MIF, blev kaldt frem og fik hver overrakt kommunalbestyrelsens gave, en check samt en meget smuk dirigentklokke.

Ligeledes var der tale af DGI - Roskilde og en gave til MBC.

Flemming Dose fra BMS Idrætsunion talte for de 3 medlemsforeninger og overrakte gave til alle 3 foreninger.

Så var det gæsternes tur til at komme på gulvet.

Det Danske Vikinge Band var klar med 22 vikinger og skjoldmøer og sørgede for, at dansen fik den rigtige musik og sang, afvekslende med det lokale band "Pit Stop". Alle morede sig, og mange fik en god snak med vennerne fra klubben eller naboen, som også var med, eller gamle venner, man ikke havde set i flere år, og som også var med. Ja, det var en rigtig Måløvfest, som foreningerne af mange har fået ros for. Det er vi naturligvis glade for. Men uden en utrolig arbejdsindsats fra de mange frivillige hjælpere, ja, så var festen ikke blevet til noget, og til alle dem vil vi endnu engang bringe en stor tak.

De 3 foreninger siger tak til alle, fordi I ville være med til at fejre de 25 år. Tak for jeres gode humør. Tak for lykønskninger og venlige ord. Vi er glade, fordi I kom og var med til at gøre dagen fil en festdag for os. Tak allesammen

De bedste hilsner fra -

Måløv badminton Club: Jan Rodtwitt
Måløv Håndbold Club: Hanne Dürrler
Måløv Idrætsforening: Gustav Blomberg