MBC jubilæum 28. april 2012

Måløv Badminton Club blev officielt stiftet den 10. februar 1972. Jubilæet blev fejret den 28. april sammen med klubmesterskaberne for voksne. Der var reception kl. 12:30 i Gl. Måløvhal, hvor der var mulighed for en godbid og lidt til at slukke tørsten. Klubben er glad for at der kom så mange gæster; både klubmedlemmer, venner, sponsorer og samarbejdspartnere. Klubben takker mange gange for alle de dejlige gaver.

Formanden og borgmesteren holdt tale, hvorefter nogle af MBC's talenter spillede sammen og imod indbudte talentspillere fra Værløse. Senere gik jubilæumsarrangementet over i klubmesterskabets finalestævne. Dagen sluttede med den traditionelle klubfest i Cafeen i Ny Måløvhal.

Formanden berettede, at klubben faktisk blev grundlagt for 65 år siden, idet badminton aktiviteterne startede som en afdeling i Måløv Boldklub i 1946/47. Den gang blev der spillet i Måløv Skoles gymnastiksal, og senere lånte klubben også haltid i Rosenlund-hallen. Først i 1974 blev Måløvhallen indviet og senere er Ny Måløvhal som bekendt kommet til i 2003.

Borgmesteren beklagede, at hallen, som også har 40 års jubilæum om et par år, ikke holder sig lige så godt som klubben. Men han lovede, at der var politisk vilje og økonomiske midler til at få gjort noget ved det.

 

De indbudte gæster fra Værløse delte sig på hver side af nettet og tog hver en makker fra MBC talentfulde ungdomsafdeling. Det blev til en sjov og spændende mixdouble. Senere udfordrede to af MBC's seniorer Værløse-spillere i en tæt kamp, hvor der ikke blev givet ved dørene.

Opdateret d. 27.1.2015