Beretning for ungdomsafdelingen 2006

v/ Udvalgsformand Tine Mai Petersen

Det er med en blanding af vemod og glæde at holde denne beretning. Når jeg så’n kigger tilbage året der er gået, går det jo op for en hvor mange herlige arrangementer og timer der er gået med ungdomsbadminton.
For i år, lige som altid har der været masser af aktiviteter.

Miniton er stadig en stor succes i klubben. Vi har stadig ikke plads til alle de børn og forældre der gerne vil deltage.
Vi har i år skiftet træner, så Benny Marfeldt har overtaget efter Tina Darger.
Det går fint - og senest var der en del af drengene der deltog i klubmesterskaberne - U9 herresingle. Der blev kæmpet bravt og der var nogle meget stolte præmievindere.

Den ordinære ungdomstræning - tirsdage og torsdage i Østerhøj fungerer også virkelig godt. Vores træner Thomas Rasmussen, samt 3 hjælpetrænere - Marie, Rasmus og Esben - har fået virkelig godt tag på træningen. Heldigvis vil Thomas også tage et år mere, så vi ser med glæde frem til næste sæson.
Vi ville jo gerne - lige som alle andre, have mere træningstid, så vi kunne tilbyde ungerne 2 træningsdage.
Vi tilbyder i øjeblikket 2 træninger til de mest aktive og dygtigste, men flere ville måske blive både dygtige og aktive, så!!
Et nyt tiltag er på vej - de største af ungdomsspillerne skal træne sammen med de unge seniorer - det bliver spædende.
3 af vores piger har deltaget som reserver i seniorenes holdturnering i år - også det har været en succes.

Sportsligt har det været et forrygende år.
Vi havde tre hold med til landsmesterskaber - her er det amtsmestrerne fra hvert amt der kæmper mod hinanden. Og MBC gjorde virkelig en god figur.
U 15 drengeholdet blev landsmestre - U 15 pige holdet blev nr. 2 - de manglede faktisk kun sølle et point i førstepladsen. U 11 pigerne - første gang i de var Jylland og spille - de gjorde en rigtig fin figur. Det var faktisk i en drengerække de spillede, for der var ikke nok pigehold til en hel række. Der var andre pigehold og dem slog de - så de kunne sige at de var de bedste piger!
Mange har været til individuelle turneringer - vundet og har rykket op i klassificeringen. Astrid Engblom blev Mesterrækkespiller her for nylig - og det er et par år siden vi sidst har haft en mesterrækkespiller i afdelingen.
Årets amtsmesterskaber var en Måløv succes. Vi havde deltagere i 14 finaler - og 4 guldmedaljer og 10 sølvmedaljer kom hjem til Måløv. Ret godt gået Og endelig kan det nævnes at ved de individuelle lands- og danmarksmesterskaber fik vi også placeringer!

Som altid har vi holdt forældre/barn turnering - 2 træningsweekender med rekord stort deltagerantal, julearrangementer og senest klubmesterskaber. Ved træningsweekenden havde vi igen besøg fra seniorerne, og det var en god succes, som vi håber at gentage fremover.
Det har været virkelig gode arrangementer - og med herlig stor deltagelse af vores yngste spillere.

Alle disse arrangementer kan kun lade sig gøre fordi vi har et godt og aktivt udvalg. Forældre der har besluttet sig for at børn og unge i Måløv skal ha det sjovt når de går til badminton.
Stort tak til udvalget for året der er gået. Der er 3 medlemmer der forlader udvalget, men heldigvis er der 2 nye medlemmer der har valgt at gå ind i arbejdet.

Den ene der har valgt at stoppe er mig selv - men heldigvis er Jesper Sonne klar til at tage tjansen i næste sæson. Så held og lykke til Jesper og tak til bestyrelsen for godt sammarbejde!

Måløv d. 23/5 2006 Tine Mai Petersen