TAG MED MBC  TIL

Copenhagen Masters stærkt besat

Igen i år vil vi I MBC prøve at arrangere en fælles tur til Copenhagen Masters i Falconer Salen mellem jul og nytår. Som vanligt vil flere af verdens bedste badmintonspillere være at finde på programmet, og vi er sikre på at vi igen i år vil få en hyggelig dag.


Der spilles i tre kategorier – herresingle, damesingle og herredouble – og de bliver opdelt i to puljer med tre i hver.


BI herredoublen er vi meget stolte af at kunne præsentere de indonesiske OL-mestre Markis Kido og Hendra Setiawan, som også er regerende verdensmestre. Sammen med det danske par Lars Paaske og Jonas Rasmussen topper de ranglisten som henholdsvis nummer et og to. Selvfølgelig deltager de danske finalister fra China Open - Mathias Boe og Carsten Mogensen også. Det bliver spændende at se, om de kan stille noget op mod OL-mestrene, som de formodentlig skal møde i en kamp om en plads i finalen. Farlige outsidere er det næstbedste kinesiske par Guo Zhendong/Xie Zhongbo samt de nykårne malaysiske ungdomsverdensmestre Kok Siang Teo og Hee Chun Mak. Herredoublen er meget åben, og der kan forventes et rigtigt festfyrværkeri i alle kampe.

Vi planlægger at tage derind på finaledagen den 29. dec. – og tilmelding skal ske senest den 14. december, billetprisen er 160 kr./stk.

Tilmelding kan ske enten her MBC´s hjemmeside, på mail til Jette (jette.platou@sport.dk) eller ved at ringe til Jette på 29920886.

Håber der er mange af jer der har lyst til at deltage.